8/4/14

CONGRÉS INTERNACIONAL D'EDUCACIÓ EMOCIONAL

El passat cap de setmana vaig tenir el plaer i la satisfacció d'assistir al Congrés Internacional d'Educació Emocional de Barcelona, amb el lema Psicologia positiva i benestar.

Sempre és un plaer compartir coneixements, sentiments, idees, orientacions, experiències,... per verificar que anem bé, que cal avançar en la nostra, i imprescindible, tasca educativa on les emocions són bàsiques si volem canviar actituds i millorar el món.

No, no és una fal·làcia. És una realitat que anem avançant, i molt. Cada vegada es va desmostrant científicament que és una necessitat treballar de forma integral i crear consciència per educar amb les emocions. Recordar que: "No hi ha cognició sense emoció".

Els que ja fa un temps que assistim a les Jornades d'Educació Emocional de la UB coincidim any rera any i és un plaer. Carregar les nostres piles d'una energia molt especial. Trobar persones que estan en la mateixa sintonia i treballen igual que una per avançar.

Com sempre, he aprés noves maneres de fer i pensar. He tingut el plaer de compartir experiències i activitats amb persones magnífiques. Seguint el lema del Congrés, hem gaudit de moments positius i alegres.




Gràcies a tots i totes per fer-me sentir una més i donar-me una nova empenta emprenedora plena d'il·lusió.

Gràcies especialment per mirar-me i veure'm, entre tantes persones savies de cor humil.

Fins l'any vinent!

Us deixo amb una frase que em va ensenyar un formador Coaching: El conocimiento es solo rumor hasta que no llega al músculo.